laman web peminat volkswagen beetle


model 1969 untuk dijual : sila email zawawi_mahfodz@yahoo.com atau tel: 019 4101014

FOR SALE :
volkswagen beetle 1969
h/p: 019 4101014 or
012 7895600
 email: zawawi_mahfodz@yahoo.com

anda pengunjung ke
sejak 24/01/2008
Counter Stats
melbourne cleaners
melbourne cleaners Counter

link di bawah masih ada yg. tak OK... maaf ler...

volksku

rakanvolks

sendiribikin

woksyopvolks

 kedaispareparts

 projekrestorasiku

bukuvolks

gambarvolks

persatuanvolks

tengok buku tamu 

tulis buku tamu

 emeldarirakanvolks

 tips

 projekrestorasiku

laman web lain

lama aku tak update laman web ni... biasa ler... sibuk. beetle aku pun lama tersadai kak kampung sampai bateri pun dah lemah, tak boleh start enjin.... ingatkan nak bawak ke JB. sebab ramai yang guna beetle kak JB ni... teringin nak guna sesekali...

 

PERISTIWA, AKTIVITI, EMAIL & MAKLUM BALAS

 

di bina pada 04 Februari 2002 oleh zawawi parjan
kemaskini terakhir : 06.10.2008
facebook : search > zawawi parjan

sebelum ini

Counter Stats since 12/12/2004
entertainment in sydney
entertainment in sydney Counter

under restoration : bodywork done with undercoat
open for booking.

buat geng yang ada hantar sms, terima kasih atas response laman web ini. yang tanya sesuatu yang tak sempat/boleh aku jawab tu minta maaf la. yang nak jual barang ke, geran ke, kereta ke, boleh e-mel kak aku dan kalau sempat aku pamerkan kak laman web ini.... semuanya free demi geng beetle walaupun tak kenal!

 

versi melayuenglish version

buat peminat beetle tanah air dan seantero dunia

dedicated to beetle enthusiast

  kena pindah JB pulak....